Bursdags- og jubileumsgaver

Les mer

En gave med mening!

Bursdagsgaver

I forbindelse med bursdager eller jubileer, kan en gave til Children at Risk Foundation gi dobbel glede, ved at man ønsker seg gave til trengende barn i Brasil, i stedet for de tradisjonelle gavene. På den måten får venner og familie være med på å hjelpe og glede barn som virkelig trenger det.

Gaveinnbetalingene kan gjøres på Vipps nr 10678, eller til vårt kontonummer: 3411 22 82159.

Be gjestene merke innbetalingen med jubilantens navn. Vi sender takkebrev til alle som støtter og jubilanten får tilsendt oversikt over alle som har bidratt.

Den beste gaven er å glede andre
Den beste gaven er å glede andre

Lag din egen innsamling!

Bare fantasien setter grenser på hvordan du kan samle inn penger på en måte som også er gøy. Kanskje har du en god ide til hvordan du sammen med familie eller venner kan gjøre noe morsomt sammen, og samtidig støtte en god sak?

Her er noen forslag:
Lag et lite mosjonsløp en ettermiddag og inviter venner og kjente. Det kan være så enkelt som: "Vi møtes ved Fløibanen kl. 10 og går til Blåmannen". Det er hyggelig og sosialt, dere blir spreke og glade, samtidig som dere gleder andre. Da kan man ha et valgfritt startkontingent som doneres til Kolibri CARF.

Lage en innsamling på Facebook. Der kan man oppfordre familie, venner og kjente til å gi et selvvalgt beløp til Kolibri CARF. Slik gjør du: Lag et innlegg på Facebooksiden din. Klikk på "Samle inn penger" og søk opp "Kolibri CARF". Følg videre instruksjoner. Pengene kommer uavkortet til Kolibri CARF sin konto.

Lykke til!

Ta kontakt med oss om du ønsker hjelp eller mer informasjon: