Bursdag og jubileumsgaver | Kolibri

Bursdag og jubileumsgaver

Les mer

Jubileumsgave – en annerledes gave med mening.

Bursdagsgaver

I forbindelse med bursdager eller jubileer, kan en gave til Kolibri gi dobbelt glede ved at man ber gjestene gi en gave til trengende barn i Brasil, i stedet for de tradisjonelle gavene. Da gir du familie og venner en flott fest, og alle får være med å glede barn som virkelig trenger det.

Gaveinnbetalingene kan gjøres på Vipps nr 10678, eller til vårt kontonummer: 3411 22 82159.

Be gjestene merke innbetalingen med jubilantens navn. Vi sender takkebrev til alle som støtter og jubilanten får tilsendt oversikt over alle som har bidratt.

Vennligst ta kontakt med oss hvis du ønsker hjelp eller mer informasjon:

Barna i Kolibri Brasil kan kunsten å skape fest.
Barna i Kolibri Brasil kan kunsten å skape fest.

Lag din egen innsamling til KOLIBRI, direkte på Facebook:

Skriv et innlegg på Facebooksiden din om hva det gjelder (i feltet "Hva tenker du på?). Klikk på ( ... ) de tre prikkene til høyre i feltet "Legg til i innlegget ditt:". Klikk på "Samle inn penger" og søk opp "Kolibri CARF". Følg videre instruksjoner. Pengene kommer uavkortet til Kolibri CARF sin konto.

Du kan f.eks:

  • lag en påskekampanje på Facebook i påskeuken: "La Kolibri-barna i Brasil få årets påskeEGG, med en selvvalgt gave til Kolibri CARF". Lik og Del.
  • lage en innsamling på Facebook i forbindelse med din bursdag. Da kan du oppfordre familie, venner og kjente til å gi et selvvalgt beløp til Kolibri CARF.
  • lag et lite mosjonsløp en ettermiddag og invitere venner og kjente gjennom Facebook - startkontigenten går til Kolibri CARF. Da lager du en sosial happening, blir sprek og glad, samtidig som dere gleder andre.
  • "Vi møtes ved Fløibanen kl 10 og går til Blåmannen" - Invitere venner og kjente på Fb og oppfordre om en startkontigent til Kolibri CARF.

😀 osv.

Her kan det lages mange morsomme kampanjer...