KolibriPartner

Les mer

Din bedrift kan bli kolibripartner. Alle bedrifter og organisasjoner som støtter eller samarbeider med Kolibri over tid, blir KolibriPartner. Samarbeidet kan være veldig enkelt eller mer omfattende.

Bedrifter, organisasjoner, lag og stiftelser kan bli KolibriPartner. Å være KolibriPartner kan være så enkelt som å støtte med en fast sum i måneden, eller vi kan gå sammen om et langsiktig, strategisk samarbeid. Uansett tilpasser vi det til hver enkelt samarbeidspartner.

Idéer til samarbeid

Dette kan f.eks innebære felles planlegging og gjennomføring av aktiviteter sammen med de ansatte, gjensidig utveksling av informasjon, kunnskap og relasjonsbygging gjennom seminarer, erfaringsutveksling og prosjektbesøk. Det kan også dreie seg om forskjellige former for støtte; frivillig arbeid, månedlige bidrag, gaver, profilering og markedsføring og mye, mye mer.

Vennligst ta kontakt for mer informasjon:

Send oss en epost

Kolibripartnere

Grieg Foundation

Grieg Foundation er vår hovedsamarbeidspartner. Grieg Foundation er en viktig og langsiktig partner i arbeidet vårt med gatebarn og children at risk. Utdanning, opplæring og omsorg har vært fokusområde for Grieg Foundation.

Om Grieg Foundation >

Kolibripartnere

BOB

BOB er et av de største boligbyggelagene i landet, med sine 70 000 medlemmer. Foruten å skaffe boliger til andelseiere, har de tradisjon for et sterkt samfunnsengasjement, også internasjonalt. BOB er KolibriPartner og støtter Kolibri.

Om BOB >

Kolibripartnere

Stiftelsen Balder

Balder finansierer ernæringsprosjektet, et sosialt entreprenørprosjekt som omfatter opplæring av barn, unge og voksne innen ernæring og matlaging. Det flotte "skolekjøkkenet" er basen og en kjøkkenhage med grønnsaker er knyttet til.

>

Kolibripartnere

Odfjell Terminals

Odfjell har sitt hovedkontor i Bergen. Odfjell i Brasil har fulgt Kolibriprosjektet lenge og støtter Kolibri Brasil (Rede Cultural Beija-Flor) gjennom skatteinsentivstøtte. Det er stor inspirasjon for barn og unge i kunstprosjektene.

Link til Odfjell Terminals Granel Química Ltda i Brasil >

Kolibripartnere

Knarvikmila

Knarvikmila er et stort nasjonalt og internasjonalt idretts- og kulturarrangement, og er vår nyeste KolibriPartner. De er bevisst sitt samfunnsansvar - også internasjonalt. Vi ser med forventning frem til dette samarbeidet.

Finn ut mer om Knarvikmila >

Kolibripartnere

Selecta AB og SAAB

SAAB og Selecta AB har gått sammen om et unikt samfunnsengasjement. For hvert kilo kaffe Selecta leverer til SAAB, går en krone til Kolibriprosjektet. Vi håper de drikker mye av denne gode kaffen!

Finn ut mer om Selecta Sverige >

Kolibripartnere

Eggs Design AS

EGGS Design er et norsk selskap med kontorer i Norge og i SP - Brasil. De hjelper sine kunder med å lage nye produkter, tjenester og forretningsforandringer. Vi er stolt over at Eggs Design vil gå sammen med oss og barna i Kolibri.

Om Eggs Design >

Kolibripartnere

Borregaard

Borregaard har en stor virksomhet i SP Brasil. Borregaard støtter Kolibriprosjektet (Rede Cultural Beija-Flor) med skatteinsentivstøtte. Det skaper inspirasjon for barn og unge som utvikler kunst- og kulturprosjekter, som "Stammedans".

Til Borregaard >

Kolibripartnere

Den Skandinaviske Foreningen Nordlyset

Den Skandinaviske Foreningen Nordlyset i São Paulo bidrar med støtte til mange sosialprosjekt i Brasil, også til Kolibri. De lager et årlig stort julemarked i SP.

>

Kolibripartnere

Capoeira Beija-Flor Bergen

En viktig samarbeidspartner for Kolibri. Bidrar med frivillige til aktivitetene våre, har en sterk kontakt med capoeiramiljøet i Kolibri Brasil. Lager capoeiraoppvisning til våre arrangementer, kurstilbud for barn, unge og voksne.

Om Capoeira Beija-Flor - den eldste capoeiragruppen i Bergen. >