Å overleve i høyrisiko...

Les mer

Ved å være ung og afrobrasiliansk i Brasil, tilhører Júnior høyrisikogruppen der én blir drept hvert 23. minutt.

Júnior bor sammen med sin mor, to brødre og to søstre i et enkelt mursteinskur i utkanten av kystbyen Itanhaém, i delstaten São Paulo, Brasil. 

Júnior tilhører en ekstremt underprivilegert familie som i de siste tre generasjonene ganske enkelt har kjempet en kamp for å overleve og det har de, - men bare det! 

Ved å være ung og afrobrasiliansk i Brasil, tilhører Junior høyrisikogruppen der én blir drept hvert 23. minutt i dette landet (22.852 unge, fargede blir drept hvert år i Brasil).

Júnior er på vårt Kolibrisenter ved kysten i helgene. Han er en ivrig surfer som tar sin trening og det å holde seg i god form alvorlig. Som mange andre barn og unge i vårt prosjekt, liker Junior å drive med skateboard og praktiserer også Muai Thai sammen med sin eldre bror som er døv og stum, men en mester i sporten.


Jeg må beundre Júnior. Han er allerede en vinner!​

Gregory John Smith
Alle beløpene som samles inn av gode mennesker i Norge, gjør underverker med livene til barna her. Jeg håper dere vil hjelpe med et beløp i gave til Júnior og barna som trenger den stabile hjelpen som Kolibri skaper i Brasil. Jo flere barn vi kan få med oss og løfte opp, jo bedre blir verden både for dem og for oss.

Jeg vil støtte Kolibri sitt arbeid
Gi et engangsbeløp Gi månedlig

Historien om barna